wholesale nfl jerseys http://www.cheapjerseyslan.com wholesale nfl jerseys Support Your Team With Nfl Dog Collars And Accessories All Pores And Skin Nfl Jerseys Kids Jersey Right Choice Can Cause Improvements As Game
Kontaktirajte nas putem mail-a vremenskaprognozanovisad@gmail.com

Najpoznatiji motivacioni govornik na svetu, Nik Vujičić, održaće predavanje 18. aprila u velikoj dvorani Spensa, sa početkom u 12:30 časova.

Kako za 021  kaže Nataša Igić, ispred Studentske unije Medicinskog fakulteta, koja je jedan od organizatora, pre samog predavanja posetioci će uživati u zabavnom događaju koji za sada ostaje tajna, dok će samo predavanje biti prilagođeno mlađem uzrastu.

“Nik će držati motivaciono 45-minutno predavanje posvećeno srednjoškolcima i studentima, ali naravno, svi ostali su dobrodošli da dođu. Pošto je interesovanje veliko, događaj smo morali da pomerimo u veći prostor kao što je Spens, zbog čega će se ulaznice i naplaćivati. Sam Vujičić će predavanje održati potpuno besplatno, dok će zarađen novac otići na pokrivanje troškova organizacije a ostatak u humanitarne svrhe”, rekla je ona.

Pre samog predavanja Nika Vujičića primiće i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Podsetimo, Nik Vujičić je poznati motivacioni govornik koji je rođen bez ruku i nogu. On je rođen u Australiji, a roditelji su mu poreklom iz Srbije. Njegova životna priča je ohrabrila i motivisala milione ljudi širom sveta. Njegove knjige su prevedene na mnogo jezika, a nastupi koje organizuje širom sveta, veoma su posećeni, i u ovom momentu Nik ima preko 30.000 poziva za gostovanja.

Pored Studentske unije Medicinskog fakulteta, organizatori gostovanja Nika Vujičića su još i Studentska unija Filozofskog fakulteta i Evanđelsko udruženje studenata, koji su prvi put doveli Vujičića u Novi Sad pre četiri godine. Tada je njegova poseta okupila 7.000 ljudi. Četiri godine kasnije, Nik je izrazio želju da ponovo poseti Novi Sad i održi predavanje mladima.

Karte po ceni od 250 dinara se mogu kupiti u Kampusu Univerziteta na centralnom trgu i u Pariskom magazinu, I sprat, kancelarija Poslovi za mlade svakog dana od 10 do 17 časova.

izvor: 021.rs, foto: youtube.com

Enjoy Texas Rangers Baseball With The Kids
Playing Basketball Is Popular In China More Than Playing Football
Females Furthermore Have Enjoyment Of Nfl Football Games
Sports Team Shower Curtains
Buy Cheap Soccer Jerseys To Show Your Support
Sports Team Shower Curtains
All About Nfl Merchandise Jerseys
Green Bay Packers Jerseys For All Of The Fans
Randy Jones Jerseys - Perfect For Randy Jones' Fan