Kontaktirajte nas putem mail-a vremenskaprognozanovisad@gmail.com

Pored titule “Najbolji evropski festival” osvojene na Evropskim festivalskim nagradama u Holandiji 2014 godine sa 620.000 glasoba iz celog sveta, Exit je 2007. godine proglašen za najbolji evropski festival na Britanskim evropskim nagradama, a takodjer je rangiran kao jedan od najboljih velikih festivala na Evropskim festivalskim nagradama 2009., 2010., 2011., 2012., i 2014. godine, kao i jedan od 10 najboljih festivala van Velike Britanije na Britanskim festivalskim nagradama 2013. i 2014. godine.

Morsko izdanje Exit festivala, Sea Dance Festival, dobitnik je nagrade ” Najbolji evropski festival srednje veličine ” na evropskim festivalskim nagradama za 2014. godinu. Evropske festivalske nagrade predstavljaju jednu od najprestižnijih festivalskih nagrada na svetu.

O Exitu su pisali svi važni mediji sveta, dok kao posebne prednosti Exit festivala, svetski mediji ističu spoj autentičnog muzičkog programa i nesvakidašnje festivalske lokacije, kao i magičnu atmosferu, jedinstvenu za festival od njegovih početaka.

Gotovo 3 miliona ljudi iz više od 60 zemalja sveta posetilo je festival, koji je tokom svog postojanja ugostio neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice kao i mnogobrojne domaće regionalne zvezde. Od 2014. godine Exit dobija svoje morsko izdanje, ” Sea Dance Festival ” , koji se održava na plaži Jaz, u Crnoj Gori, Neposredno nakon održavanja Exit festivala u Novom Sadu.  Zajedno Sea Dance Festival i Exit čine jednu veliku avanturu, jedinstven letnji festival,koji obuhvata dva muzička dogadjaja u dve države…

Exit
Exit
Exit1
Exitfest
Festival
Exit Exit1 Exitfest Festival